Dostavu Vaših aranžmana i Flower boxova sa posvetom preko web shopa potrebno je naručiti najkasnije jedan dan unaprijed, kako bismo za Vas spremili najkvalitetnije i najsvježije cvjetne dekoracije.

Dostava se na području grada Zagreba za sve iznose od 200 kn NE NAPLAĆUJE, okolica Zagreba plaća dostavu 40kn.

Svi iznosi manji od 200 kn plaćaju dostavu na području Zagreba 30 kn, a okolica Zagreba 40 kn.

Vrijeme dostave:

Ponedjeljak-petak od 10 do 16 sati

Subotom i Nedjeljom od 10 do 13 sati

Ukoliko termin za dostavu ne odgovara molimo napisati željeni termin dostave u napomenu, te će se kupac kontaktirati, vezano za dogovor.

Korisnik će o načinu dostave biti obaviješten u trenutku naručivanja robe (elektronskim ili telefonskim putem ovisno o načinu kupnje za kojega se kupac odluči). Ukoliko roba nije na stanju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke.

Kupac može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 15 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.